Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

90% claimindieners tevreden over afhandeling

Vrijdag 02 september 2011 11:39Margot Boesveld

 

Schadeverzekeraars gaan correct om met de afhandeling van claims. Dat blijkt uit klanttevredenheidsonderzoek van onderzoeksbureau Gfk, dat in opdracht van het Verbond der Verzekeraars 13.207 klanten van Nederlandse schadeverzekeraars ondervroeg.

In het rapport staat dat negentig procent van de ondervraagden tevreden is over de behandeling en de toewijzing van claims in deze specifieke sector. Van de klanten die recent een brief of e-mail van hun schadeverzekeraar hebben ontvangen, zegt 81% deze uitingen zorgvuldig te lezen. Bovenal beoordelen zij de informatie als relevant, begrijpelijk en overzichtelijk. 63% van de respondenten is van mening belangrijk te zijn als klant. Nog meer klanten voelen zich klantvriendelijk (74%) en eerlijk (72%) behandeld door hun (schade)verzekeraar. Wat betreft de focus op consumenten zouden verzekeringsinstanties nog wel wat terreinwinst kunnen boeken.

Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond van Verzekeraar, noemt de recente resultaten bij de afhandeling van claims bemoedigend. ‘De maatschappelijke beleving is op dit punt minder positief, maar nu kunnen we de feiten laten spreken.’ Hij stelt dat er een solide basis gelegd is, waarmee de ontwikkelingen de komende jaren bijgehouden kunnen worden.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over