Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

96% Tevredenheid Vastelastenbond

Zondag 02 februari 2014 16:04Margot Boesveld

 

Uit onderzoek blijkt dat 96% van onze leden tevreden is over onze dienstverlening. Dat blijkt uit een enquête die wij onder onze leden hebben afgenomen.

In januari 2014 heeft Vereniging de Vastelastenbond steekproefsgewijs een tevredenheidsonderzoek gedaan. Er werd voornamelijk gevraagd naar de tevredenheid van onze leden en naar tips. We zijn benieuwd naar onze service en producten. Vereniging de Vastelastenbond is constant bezig om haar assortiment uit te breiden en de dienstverlening nog beter te optimaliseren. 

1. In hoeverre bent u tevreden over Vereniging de Vastelastenbond?

2. Wat vindt u sterk aan Vereniging de Vastelastenbond?

Uitbreiding assortiment

Op de vraag: "Wat zou u graag toegevoegd zien aan ons assortiment", antwoorden de meeste leden dat ze interesse hebben in zonnepanelen. Ook de uitvaartverzekering en overlijdensrisicoverzekering wordt graag gezien als uitbreiding. Een tweede plaats was er voor isolatie van de woning. Hier is ook een grote vraag naar. Vereniging de Vastelastenbond zal dan ook de oriëntatie op het gebied van zonnepanelen verder oppakken om aan de vraag van onze leden te kunnen voldoen. 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over