Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Aan de deur wordt niet gekocht!

Maandag 17 oktober 2005 17:12Margot Boesveld

 

Een aantal energiebedrijven verkopen hun product deur aan deur. Het is nooit verstandig om op een dergelijk aanbod in te gaan. Het is in alle gevallen een eenzijdig aanbod en de verkoper gaat ver om een contractje te slijten.

De energiebedrijven NEM en RWE hebben een waarschuwing gekregen van de toezichthouder op de energiesector, DTe. Aanleiding hiervoor zijn de klachten van consumenten over de agressieve verkoopmethoden van beide bedrijven. Het gaat met name over het verkopen van gas en stroom aan de deur. Hierbij zouden met 'onheuse argumenten' handtekeningen voor contracten zijn verkregen.

Het is verstandiger om op Internet te zoeken. Vooral forums bieden een uitkomst. Daar kunt u reacties lezen van andere consumenten die ervaring hebben met de verschillende leveranciers. Het is meteen te zien welke leverancier er momenteel het grootste potje van maakt, Oxxio. Het bedrijf maakt veel emoties los bij consumenten.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over