Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Aanbiedingen prijsvechters opnieuw gebakken lucht

Woensdag 19 juli 2006 11:30Margot Boesveld

 

De prijsvechters onder de luchtvaartmaatschappijen storten zich aan het begin van de vakantie weer in de strijd om de reiziger door te schermen met twijfelachtige advertentietarieven. Transavia beet vandaag het spits af met tarieven van 1 euro voor vier Europese bestemmingen.Maar dan alleen voor wie vandaag boekt, want de vrijwel gratis tickets ‘vliegen de deur uit’, aldus Transavia. In werkelijkheid betaal je bij de prijsvechtende dochter van Air France KLM op 11 juli voor een retourtje Londen niet twee keer 1 euro, maar 72 euro en 56 cent.Inderdaad flink goedkoper dan de tarieven die op de site van concurrenten te vinden zijn, maar de ‘toeslag en belasting’ is wel een dikke 15 euro hoger dan bijvoorbeeld bij Easy Jet. Daarmee zijn de prijzen en toeslagen die de verschillende luchtvaartmaatschappijen hanteren weer even ondoorzichtig als altijd, hoewel de meeste vliegvelden uniforme tarieven hanteren. Dit in weerwil van goede voornemens die de maatschappijen om de hoogte van toeslagen en belastingen op te nemen in de in advertenties genoemde prijzen. Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over