Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Abonnees KPN zeggen massaal vaste lijn op

Dinsdag 31 juli 2007 16:57Margot Boesveld

 

KPN heeft met lede ogen zijn abonnees met een vaste lijn-abonnement zien vertrekken. Het hoge aantal opzeggingen heeft de provider zo'n 100 miljoen euro gekost.Oorzaak voor het vertrek van abonnees is te wijten aan dat consumenten steeds vaker kiezen voor een volledig mobiel netwerk of gaan bellen via internet. De concurrentie met andere telecomaanbieders heeft er ook niet bepaald een steentje aan toe bijgedragen.

In het tweede kwartaal van dit jaar verloor KPN zo'n 291.000 traditionele vaste aansluitingen. In vergelijking met het eerste kwartaal van 2007 zijn dat 60.000 abonnees minder. Het aantal klanten van de KPN-dienst Internetplusbellen is echter toegenomen. Een deel van de 'verloren' vaste lijn-abonnees zijn ook overgestapt naar deze dienst van KPN. Het aantal abonnees nam van 650.000 naar 733.000 bellers toe in een tijdsbestek van drie maanden.Door de grote vraag naar de nieuwe dienst, had KPN tijdelijk een stop voor nieuwe abonnees. Momenteel worden er niet meer dan 5.000 of 6.000 nieuwe viop- of internetplusbelabonnementen afgesloten.Bron: Marketing Tribune

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over