Abonnementen Ziggo worden duurder
Woensdag 13 mei 2015 12:21:02

Kabelexploitant Ziggo voert per 1 juli een prijswijziging door in zijn abonnementen die voornamelijk voormalig UPC-klanten treft. Dat laat het bedrijf weten op zijn productpagina. De prijsstijging voor pakketen is één of twee euro, maar kan door een pakketcombinatie ook vijf cent lager uitvallen.

Alles in 1 pakketten

De verhoging van twee euro zal voor acht verschillende pakketten gelden, waaronder het 2-in-1 Basis Pakket, het Alles-in-1 Extra Power Pakket met Horizon en  het Internet & Kabel TV-pakket. Acht andere pakketten, zoals het Alles-in-1 Basis Pakket en het 3-in-1 voordeelpakket, gaan met een euro omhoog.

De huidige Start-, Complete- en Max-pakketten worden niet in prijs verhoogd. De prijsstijgingen betreffen vooral pakketten die UPC-klanten eerder konden afsluiten. UPC en Ziggo zijn sinds medio april samengevoegd onder de naam Ziggo.

Stijging bellen

Ook de prijzen voor bellen zullen per 1 juli omhoog gaan. Het tarief voor bellen naar vaste en mobiele telefoons stijgt van negen cent naar tien cent per minuut. Het tarief voor bellen in het buitenland verschilt per land. Een servicenummer bellen in het buitenland kost één euro bovenop het vaste tarief.

"Ziggo investeert continu in de verbetering van zijn diensten. De kosten voor het uitvoeren van deze verbeteringen stijgen voor Ziggo. Een deel van deze hogere kosten berekenen wij door aan onze abonnees", verklaart het bedrijf.

 

Bron: nu.nl

Margot Boesveld
Vrolijk en een tikkeltje eigenwijs. Sinds 2013 werkzaam bij de Vastelastenbond als marketing coördinator. Expert op het gebied van alles wat er in de vaste lastenwereld gebeurt.
Wil jij altijd op de hoogte zijn van de blogs van de Vastelastenbond?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Share thisShare this
Er zijn geen nog geen reacties geplaatst. Bent u misschien de eerste die een reactie plaatst?
Bekijk ook
PERSBERICHT: 'Gratis' cadeaus energieleveranciers zijn dure sigaar uit eigen doos
Energieleveranciers proberen consumenten aan zich te binden met welkomstbonussen, een eenmalige korting of aantrekkelijke cadeaus. Als consument betaal je een cadeau via de onderliggende energietariev...
27 steden verantwoordelijk voor 9% wereldwijd stroomverbruik
Slechts 27 steden zijn verantwoordelijk voor ongeveer 9 procent van het wereldwijde elektriciteitsverbruik. Deze grootste steden ter wereld hebben daarnaast een aandeel van 10 procent in het verb...
Nederlanders wisselen relatief vaak van energieleverancier
Nederland hoort bij de koplopers in Europa als het gaat om energieoverstappers.  Vorig jaar koos 13,3 procent van de consumenten voor een andere aanbieder, blijkt uit donderdag 30 april 2015 g...