Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Abonnementen Ziggo worden duurder

Woensdag 13 mei 2015 12:21Margot Boesveld

 

Kabelexploitant Ziggo voert per 1 juli een prijswijziging door in zijn abonnementen die voornamelijk voormalig UPC-klanten treft. Dat laat het bedrijf weten op zijn productpagina. De prijsstijging voor pakketen is één of twee euro, maar kan door een pakketcombinatie ook vijf cent lager uitvallen.

Alles in 1 pakketten

De verhoging van twee euro zal voor acht verschillende pakketten gelden, waaronder het 2-in-1 Basis Pakket, het Alles-in-1 Extra Power Pakket met Horizon en  het Internet & Kabel TV-pakket. Acht andere pakketten, zoals het Alles-in-1 Basis Pakket en het 3-in-1 voordeelpakket, gaan met een euro omhoog.

De huidige Start-, Complete- en Max-pakketten worden niet in prijs verhoogd. De prijsstijgingen betreffen vooral pakketten die UPC-klanten eerder konden afsluiten. UPC en Ziggo zijn sinds medio april samengevoegd onder de naam Ziggo.

Stijging bellen

Ook de prijzen voor bellen zullen per 1 juli omhoog gaan. Het tarief voor bellen naar vaste en mobiele telefoons stijgt van negen cent naar tien cent per minuut. Het tarief voor bellen in het buitenland verschilt per land. Een servicenummer bellen in het buitenland kost één euro bovenop het vaste tarief.

"Ziggo investeert continu in de verbetering van zijn diensten. De kosten voor het uitvoeren van deze verbeteringen stijgen voor Ziggo. Een deel van deze hogere kosten berekenen wij door aan onze abonnees", verklaart het bedrijf.

 

Bron: nu.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over