Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Actie 'Energiebesparing door eendracht' van start in Ede en Scherpenzeel

Donderdag 11 mei 2006 16:30Margot Boesveld

 

In de gemeenten Ede en Scherpenzeel gaat vanmiddag een energiebesparingsactie van start, gericht op huishoudens met een laag inkomen. Duizend huishoudens krijgen gratis advies voor energiebesparing aan huis en een energiebox met onder andere spaarlampen en radiatorfolie.

In het project, genaamd 'Energiebesparing door eendracht', werken de twee gemeenten samen met woningcorporaties Woonstede en Plicht Getrouw en de Stichting Collusie. Laatstgenoemde verzorgt de gratis energie-audits voor deelnemende huishoudens. Het ministerie van Vrom betaalt een groot deel van de kosten. Bewoners die in aanmerking komen, worden door de gemeenten benaderd.

Met kleine maatregelen kunnen huishoudens heel wat op het energieverbruik besparen, maar door verandering van gedrag kan veel meer worden bespaard, volgens de Stichting Collussie. Een besparing van EUR 150 per jaar op de kosten van stroom en gas zou zeker haalbaar zijn.

Zeer goede actie, zeker met de stijgende energieprijs. Maak mensen bewust van de mogelijkheden om te besparen en zorg voor een gedragsverandering. Mensen hoeven niet meer te verdienen om er financieel op vooruit te gaan en het is uiteraard beter voor het milieu.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Marianne Jansen

Geachte mevrouw, heer,

Graag zou ik willen weten of ik ook gebruik kan maken van deze actie. Ik zit al ruim 5 jaar in de WAO met 70% van het minimum. Ik woon alleen en de lasten voor mijn koopwoning zijn enorm. Ik woon in een zeer oude flat op de begane grond op de Tooroplaan. Deze flat in 1960 gebouwd en ik ben nu Euro 120,= per maand kwijt aan de Nuon en dat met een zeer geringe uitkering. Is het mogelijk gratis advies te krijgen? Het is enorm koud en vochtig in de flat. Ik heb nog een oude gaskachel met cv maar de flat is niet warm te stoken. Ik heb gedeeltelijk dubbel glas. Mocht ik elders mij aanmelden zou u mij dat willen laten weten? Bij voorbaat dank.

M. Jansen

Vrijdag 19 januari 2007 08:05

Plaats een reactie

Lees meer over