Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Afhandeling klachten over mobiel bereik onder de maat

Donderdag 09 januari 2014 11:12Margot Boesveld

 

De afhandeling van klachten over mobiel bereik door telecomaanbieders is onder de maat. Uit een enquête van TROS Radar in samenwerking met vergelijkingssite Bellen.com blijkt dat bijna 80 procent van de ondervraagden, die bij de provider klaagt over problemen met mobiel bereik, niet tevreden is over de afhandeling van de klacht.

Geen van de providers onttrekt zich aan deze malaise. Hi scoort het slechtst, 81 procent van de ondervraagden is niet tevreden over afhandeling. Hi wordt op de voet gevolgd door Vodafone met bijna 81 procent. Het minst slecht scoort T-Mobile, maar ook hier is nog bijna 75 procent niet tevreden over de geboden oplossing. Van de ondervraagde KPN-klanten is ruim 78 procent niet tevreden. Bij Tele2 ruim 77 procent. Bij Telfort en Ben bijna 77 procent en bij Hollandse Nieuwe ruim 76 procent.

TROS Radar deed in samenwerking met Bellen.com onderzoek naar het mobiele bereik in Nederland. Dit naar aanleiding van een oproep in TROS Radar waar in drie dagen tijd zo’n 1600 reacties op binnen kwamen. Deze reacties betreffen allemaal mensen die structurele problemen hebben met hun bereik. 

Problemen

30 procent  van de ondervraagden klaagt over de problemen met mobiel bereik bij zijn provider. In bijna 30 procent van de gevallen erkent de provider het probleem, maar doet deze niets om het probleem op te lossen. 

In bijna 18 procent van de gevallen geeft de provider aan dat iemand in een witte vlek woont, een plek waar je nooit bereik hebt, en dus geen oplossing te kunnen bieden. 

In 14 procent van de gevallen ontkent de provider dat er een probleem is. 

Over dit onderzoek

Aan het onderzoek deden in totaal 60.762 mensen mee. Dit zijn leden van het Radar Testpanel en abonnees van de nieuwsbrief van vergelijkingssite Bellen.com. Het onderzoek vond plaats van 20 november tot 6 december 2013.

Uitzending

Radar besteedt aandacht aan het mobiele bereik in de uitzending (20.30 uur, Nederland 1). Heb je problemen met mobiel bereik? Laat het ons weten via dit formulier of bij de ConsuWijzer.

Bron: TROS Radar

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over