Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Afname populariteit Triple Play

Donderdag 18 augustus 2005 09:00Margot Boesveld

 

Triple play, gecombineerd bellen, internetten en tv kijken, heeft aan populariteit afgenomen. Bij de eerste meting, in april, wist vijf procent van de ondervraagden aan te kunnen geven wat er met Triple Play wordt bedoeld, tegenover zes procent deze editie. Ondanks mediaoffensieven van Versatel, Scarlet, KPN en Casema is het aandeel consumenten dat 'zeer geïnteresseerd' is nog maar 17 procent. Dat is nog minder dan drie maanden geleden, toen het nog 20 procent was.

Ongeveer 58 procent van de respondenten wil de kat uit de boom kijken en 21 procent hoeft geen triple play in huis (dat was 17 procent in april). Daarmee is Triple Play' als begrip voor marketing van combineerde diensten tot op heden mislukt. Het grootste probleem voor consumenten is dat zij voor de drie diensten al contracten hebben lopen. Vaak is het hen te ingewikkeld om die op te zeggen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over