Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Agis laat NMa premiedumping onderzoeken

Maandag 29 mei 2006 15:36Margot Boesveld

 

Zorgverzekeraar Agis vraagt de NMa te onderzoeken of particuliere verzekeraars zich hebben schuldig gemaakt aan machtsmisbruik.Volgens Agis hebben de verzekeraars gestunt met de premieprijzen door eigen vermogen in te zetten. Agis, voormalig ziekenfondsverzekeraar, had dit vermogen niet. Voor particuliere zorgverzekeraars kwam echter vermogen vrij door lagere financiële verplichtingen toen het nieuwe zorgstelsel werd ingevoerd.Agis kon niet met prijzen stunten en zag daardoor een kwart van zijn klanten weglopen. De zorgverzekeraar wil nu dat de NMa bepaalt of er sprake is geweest van collectief machtsmisbruik.Bron: RTL Z

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over