Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Almeerders krijgen compensatie voor stroomstoring

Donderdag 06 april 2006 16:09Margot Boesveld

 

Nuon-dochter Continuon Netbeheer geeft een kleine 10.000 huishoudens en bedrijven uit Almere een schadevergoeding voor een langdurige stroomstoring op vrijdag 3 maart in Almere Stad.

Het gaat om een vaste compensatie voor stroomuitval die langer dan vier uur duurt. Dat heeft een woordvoerder van energiebedrijf Nuon maandag gezegd.Ruim 9000 huishoudens en kleine bedrijfjes met een standaardaansluiting kunnen een vast bedrag van 35 euro tegemoet zien. Bij zestig klanten uit het midden- en kleinbedrijf gaat het om 910 euro. Niet iedereen neemt daar genoegen mee. Continuon Netbeheer heeft inmiddels schadeclaims gehad van 22 ondernemers en 26 particulieren die stellen dat hun schade hoger was. ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over