Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

ANWB claimt miljoenen van Route Mobiel

Dinsdag 21 november 2006 16:20Margot Boesveld

 

De ANWB claimt 5 miljoen euro van Route Mobiel, omdat de concurrent te lang is doorgegaan met reclameboodschappen die volgens de rechter niet door de beugel konden. Dit heeft de ANWB vrijdag laten weten.

Eind oktober bepaalde de rechtbank in Den Haag dat Route Mobiel niet langer mag beweren of suggereren dat zijn hulpdienst bij pechgevallen sneller en goedkoper is dan die van de ANWB. De rechter legde een dwangsom van 100.000 euro per overtreding op.De ANWB is ontevreden over de manier waarop Route Mobiel is omgegaan met de uitspraak. Zij had er sneller gehoor aan kunnen geven. Daarom komt de ANWB met de claim.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over