Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

ANWB daagt Route Mobiel voor de rechter i.v.m misleidende reclame

Maandag 20 juni 2005 13:55Margot Boesveld

 

De ANWB is van mening dat Route mobiel consumenten misleid met hun reclames. "In vergelijkende reclame doet Route Mobiel onrechtmatige, misleidende en onvolledige uitspraken over de ANWB, de Wegenwacht, de dienstverlening en de ANWB-medewerkers," aldus de ANWB. Volgens de ANWB levert Route Mobiel niet dezelfde diensten als de ANWB. Mag je de totaalservice van de ANWB vergelijken met de pechhulp van Route Mobiel? Wat zijn de verschillen tussen beide?

Lees hier het volledige artikel

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

E.J.Knoester

Ook ik ben lid geworden van Route Mobiel, bijna een jaar geleden.
Ik had toen een andere auto, en problemen met starten.De garage had er al naar gekeken, er was een nieuwe accu ingezet,maar ik bleef problemen houden.
s`Avonds moest ik dringend weg, maar, o ellende, hij starte niet.Route mobiel was snel ter plaatse met een grote wagen uit ik dacht Poeldijk. De jonge man die mij hielp had het probleem direct door ,er waren wat half doorgebrande bedradingen,die heeft hij gerepareerd , en zijn later door de garage vervangen.Alle hulde voor deze deskundige, aardige jongeman.
Ik hoop hiermee ook eens een positieve kant te laten zien.
Met vriendelijke groet,
E.J.Knoester

Vrijdag 25 november 2005 11:56

Plaats een reactie

Lees meer over