Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

ANWB pleit voor teruggeven belastinggeld aan automobilist

Vrijdag 25 april 2014 10:23Margot Boesveld

 

De ANWB wil dat automobilisten in 2015 belastinggeld terugkrijgen. Het zou moeten gaan om een verlaging van 250 miljoen euro.
Dat zegt ANWB-directeur Guido van Woerkom vrijdag tegen BNR Nieuwsradio. Dat zou neerkomen op dertig euro per automobilist. 
Het bedrag van 250 miljoen haalt Van Woerkom van de in oktober afgeblazen verlaging van de motorrijtuigenbelasting (mrb), waarmee 250 miljoen euro op de begroting werd bespaard. "Dat moest op het allerlaatste moment ingeslikt worden om de begroting rond te krijgen. Nu hebben ze weer wat geld over en wat is er dan logischer dan de mrb alsnog terug te geven."
Hij noemt het "logisch" dat na elf verhogingen in de afgelopen vijf jaar er nu  eens een lastenverlaging komt. "Dingen als het kwartje van Kok zijn van die dingen die ze blijvend inboeken", aldus Van Woerkom. 
Bron: nu.nl
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over