Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Assurantiebelasting naar 9,7 procent

Woensdag 17 november 2010 00:00Margot Boesveld

 

De assurantiebelasting wordt verhoogd naar 9,7 procent. Bovenop de geplande 9,5 procent komt nog eens 0,2 procent. Staatssecretaris Frans Weekers van Financiën heeft de verhoging in een brief aan de Tweede Kamer bekendgemaakt. Aanvankelijk was de verhoging vastgesteld op 9,5 procent en zou de ingangsdatum 1 januari zijn. De huidige assurantiebelasting is 7,5%.

Nu de verhoging op aandringen van verzekeraars pas wordt ingevoerd op 1 maart 2011, wordt de belasting met 0,2 procent extra verhoogd. Dit om dekking te creëren voor het derven van inkomsten door de latere invoering. Verzekeraars hadden gepleit voor een latere invoeringsdatum vanwege uitvoeringsproblemen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over