Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Automobilist kan fors besparen op verzekering

Donderdag 14 september 2006 17:54Margot Boesveld

 

Autobezitters kunnen tot honderden euro's besparen op hun verzekeringspremie als gevolg van een sterke concurrentieslag tussen schadeverzekeraars. Van alle autobezitters heeft 92 procent de mogelijkheid om de premie terug te dringen. Zelfs automobilisten die vorig jaar nog een goedkopere verzekering hebben afgesloten, kunnen momenteel alweer besparen.Dat blijkt uit een onderzoek dat de Verzekeringssite maandag heeft gepubliceerd. De onafhankelijke website heeft de tarieven van augustus 2005 vergeleken met die van vorige maand. Uit dat onderzoek komt naar voren dat autobezitters die vorig jaar een goedkopere verzekering hebben genomen, inmiddels weer gemiddeld 106 euro kunnen besparen. Dat betekent dat zij hun premie met 18 procent terugdringen.De verzekeringswebsites schrijven de dalende premies vooral toe aan de scherpe concurrentie tussen verzekeraars, die inmiddels is uitgemond in een prijzenslag. Ze verlagen de premies in een poging marktaandeel te winnen. De aanbieders maken daarbij gebruik van verzekeringspremies op maat, waarbij de risico's per autobezitter specifiek worden vastgesteld aan de hand van bijvoorbeeld een regio of soort wagen.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over