Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Baas boven baas in besparen op energie

Woensdag 04 mei 2011 20:48Margot Boesveld

 

‘Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft de laagste tarieven van het land?’ Met een knipoog naar het beroemde sprookje Sneeuwwitje kunnen we maar één conclusie trekken: de Vastelastenbond heeft echt de laagste tarieven. Zelfs ‘Besparen kan’ moet erkennen dat de tarieven en voorwaarden die we met Energiedirect.nl zijn overeengekomen de beste zijn. En dat is geen sprookje, maar de realiteit.

Verbaasd over lage tarieven Afgelopen week nam initiatiefnemer Dennis van Druten van de Vastelastenbond via internet contact op met ‘Besparen kan’. Hij was benieuwd of hij nog iets kon besparen op zijn tarieven. Bij zijn aanvraag vertelde hij eerlijk dat zijn huidige contract bij Energiedirect.nl liep, via de Vastelastenbond. De dame van de klantenservice van ‘Besparen kan’ was verbaasd over de wel erg lage tarieven. Daar kon ‘Besparen kan’ niet tegenop.

Geen vergoedingen aan derden Ze vertelde ook dat de Vastelastenbond niet in het pakket van ‘Besparen kan’ was opgenomen. Zelf staan we hier uiteraard niet van te kijken. Behalve aan enkele vergelijkingsites geeft de Vastelastenbond geen vergoedingen aan derden om ons product te promoten. ‘Besparen kan’ maakt reclame op tv en ze hebben een callcenter in dienst. ‘Besparen kan’ moet dus hoge bonussen ontvangen van leveranciers om deze activiteiten te financieren. En vanzelfsprekend willen leveranciers deze bonussen op termijn graag terugverdienen. Terecht kunnen consumenten zich dus de vraag stellen: krijgen we wel het beste en het goedkoopste advies bij ‘Besparen kan’?

Spiegelen De dame van de klantenservice nam het sportief op, ook al moest zij even door de zure appel heen bijten. Leuk om te horen was dat collega’s haar hadden geadviseerd om energie van de Vastelastenbond af te nemen. En dat klinkt ons toch als muziek in de oren.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over