Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Balkenende vervangt gloeilamp door spaarlamp in torentje

Woensdag 20 september 2006 11:21Margot Boesveld

 

Minister-president Balkenende heeft maandag de gloeilampen in zijn ambtskantoor (het 'torentje') in Den Haag vervangen door spaarlampen. Zijn Britse evenknie Tony Blair deed dit al eerder in zijn ambtswoning op Downing Street 10. Met het indraaien van spaarlampen ondersteunt Balkenende de nieuwe klimaatcampagne van Greenpeace. Daarin worden Nederlanders opgeroepen om in totaal 1 mln extra spaarlampen in te draaien vóór het begin van de lente."Met 1 mln spaarlampen kunnen we het elektriciteitsverbruik van een stad als Den Helder besparen, én de bijbehorende CO2-uitstoot", aldus Greenpeace. "Door tien spaarlampen in te draaien bespaart een huishouden bovendien gemiddeld EUR 79 per jaar. En dat voor een goede kwaliteit spaarlamp 6 jaar lang. Op dit moment zijn van de gemiddeld 31 lampen in Nederlandse huishoudens er nog maar 4 een spaarlamp. Er valt dus veel winst te behalen."Op www.1miljoenspaarlampen.nl zijn foto's te zien van zo'n twintig bekende Nederlanders zoals Antonie Kamerling, Sophie Hilbrand en Wouter Bos, die in het kader van de campagne al eerder spaarlampen indraaiden. Allemaal geven ze een kort commentaar. Zo zegt Christen Unie-lijsttrekker André Rouvoet: "Het wordt tijd voor goed klimaatbeleid. We hebben nu immers een 'Staatssecretaris Van Nu Even Niet'. Al drie kabinetten lang staat duurzaamheid volledig op de achtergrond."Op de site is ook een actie te vinden waarbij mensen foto's kunnen insturen waarop ze spaarlampen indraaien. De deelnemers met de origineelste foto's krijgen een rolletje in een televisiecommercial die van Greenpeace, vanaf eind september te zien zal zijn. Ook wordt een weekend Parijs weggegeven aan degene die de meeste vrienden kan porren voor deelname aan de campagne.Bron: Energeia

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Benny

wordt een keer tijd nie?!

Donderdag 28 september 2006 09:03

Plaats een reactie

Lees meer over