Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Balkenende wil energiebox als kerstpakket

Vrijdag 10 november 2006 11:18Margot Boesveld

 

Bedrijven moeten hun personeel dit jaar met kerst geen flesje wijn geven of een doos met lekkernijen, maar een spaarlamp of andere zaken waarmee de energierekening omlaag kan. Die oproep doet premier Balkenende."Iedereen moet zuiniger doen met energie", zegt Balkenende. "Dat is hard nodig voor ons milieu en kan de burger ook nog eens flink wat geld besparen. Als je als werkgever toch iets wilt doen voor je personeel, geef dan iets verantwoords."Zelf zal Balkenende het personeel op zijn ministerie van Algemene Zaken in elk geval een energiebox cadeau doen. Ook de mensen die werken op het CDA-partijbureau krijgen die.

Donderdag kregen tienduizend huishoudens in Woerden bij wijze van proef al een energiebox cadeau van de gemeente. Zij kunnen kiezen voor energiebesparende dingen als radiatorfolie, spaarlampen, brievenbusafsluiters en apparaatjes die tv of computer automatisch uitschakelen wanneer die te lang in de zogeheten standby-stand staan.De box heeft een waarde van honderd euro en kan op jaarbasis 150 euro opleveren aan bespaarde energiekosten. Als de proef een succes wordt, overweegt het kabinet ook elders in Nederland het verstrekken van energieboxen te stimuleren, zei Balkenende.

Bron: nu.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over