Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Basispakket ziektekosten kan worden versoberd

Vrijdag 29 augustus 2014 15:40Margot Boesveld

 

Veel verzekerden vinden dat 'luxe' ziektekosten uit het basispakket kunnen. Dit zijn kosten voor dieetadvies, IVF-behandelingen en stoppen-met-roken-programma's. Het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (NIVEL) heeft dit onderzocht.

Fysiotherapie en orthodontie

Uit het onderzoek van Nivel bleek ook dat de meerderheid van de verzekerden fysiotherapie, orthodontie, griepvaccinatie, tandzorg, brillen en contactlenzen wel vergoed willen hebben.

Verzekeringspanel

De inbreng van de verzekerden wordt steeds belangrijker omdat de overheid ieder jaar weer kijkt naar de dekking van het basispakket van de zorgverzekering. Het NIVEL vroeg leden van het Verzekeringspanel naar hun mening over de versobering en dekking van het basispakket.

Onacceptabel

Veel verzekerden vinden een ingreep in het basispakket een onacceptabele manier om te bezuinigen. Maatregegelen zoals een hogere premie of een hogere eigen bijdrage zijn ook niet populair.

Bron: nivel.nl, NU.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over