Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Belastingdienst verstuurt formulieren zorgtoeslag

Dinsdag 13 september 2005 12:34Margot Boesveld

 

De Belastingdienst is begonnen met het versturen van formulieren voor het aanvragen van zorgtoeslag. De toeslag is bedoeld ter compensatie van de premie voor de nieuwe zorgverzekering, die op 1 januari ingaat.

Mensen onder een bepaald inkomen krijgen geld van het Rijk als compensatie voor de basisverzekering, die waarschijnlijk duurder is dan de ziekenfondspremie. In totaal worden 6 miljoen formulieren verstuurd, sommige in combinatie met huurtoeslag. De Belastingdienst heeft een speciale afdeling opgericht voor de verzending en verwerking van de formulieren. Het is de bedoeling dat de formulieren uiterlijk 1 november terug zijn. Bron: NOS Nieuws

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

L.F.Legendal

Mijn zoon wordt in maart 18 jaar moet hij ook een formulier zorgtoeslag krijgen?

L.F.Legendal

Vrijdag 02 februari 2007 08:47

Plaats een reactie

Lees meer over