Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Bellen goedkoper als jaar geleden

Dinsdag 21 november 2006 16:18Margot Boesveld

 

Voor telefoontarieven en andere communicatie zijn consumenten in landen met de euro gemiddeld 2,6 procent goedkoper uit dan een jaar geleden. Transport (0,7 procent) en energie (0,5 procent) zijn nu ook beter voor de portemonnee dan een jaar geleden.Vooral communicatie, transport en energie zijn goedkoper dan een jaar geleden. De inflatie in oktober is daardoor uitgekomen op een historisch lage 1,6 procent in landen met de euro en 1,8 procent in de hele Europese Unie, zo meldde Europees statistisch bureau Eurostat donderdag. Het bureau bevestigt daarmee een eerste raming twee weken geleden.Nederland heeft volgens Eurostat-definities een inflatie van 1,3 procent. Slechts acht van de 25 EU-landen hadden een gemiddeld lagere prijsstijging vergeleken met een jaar eerder.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over