Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Bellen van vast naar mobiel goedkoper

Dinsdag 15 mei 2007 16:44Margot Boesveld

 

Bellen van een vaste telefoon naar een mobieltje wordt goedkoper. Volgens de toezichthouder op de telecommarkt Opta besparen consumenten over een periode van drie jaar zo'n 190 miljoen euro.De Opta heeft besloten dat 'mobiele' aanbieders minder kosten in rekeningen mogen brengen bij vaste telefonieleveranciers als iemand van een vaste lijn naar een mobieltje belt. In drie stappen gaat het tarief omlaag met bijna 5 cent per minuut. Nu bedragen de kosten nog 12 cent, op 1 juli 2009 moet dat 7 cent zijn. Deze verlaging moet worden doorberekend aan de consument.Mobiele telefonie-aanbieders hebben volgens de Opta een monopoliepositie op hun eigen netwerk. De onderhandelingspositie van vaste telefoniebedrijven is onvoldoende om lagere tarieven af te dwingen, aldus de waakhond. Daarom is ingrijpen gerechtvaardigd, vindt de toezichthouder.De mobiele telefoniebedrijven, zoals Vodafone, Orange, T-Mobile en KPN, hebben zelf al afspraken gemaakt over lagere tarieven. Ook hebben ze aangegeven niet in beroep te gaan tegen het besluit van de Opta. Daardoor worden lange rechtszaken vermeden.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over