Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

`Benzine en Nederland duurste ter wereld´

Vrijdag 19 augustus 2005 09:00Margot Boesveld

 

Nederland heeft de hoogste benzineprijs ter wereld. Nergens betaalt een automobilist zoveel als aan de pomp in Amsterdam. Dit blijkt uit een Amerikaans onderzoek. Het Amerikaanse onderzoeksbureau AirInc heeft in een groot aantal landen de benzineprijzen gepeild. Nederland staat boven aan de lijst gevolgd door Noorwegen, Italië, Denemarken en België. Duitsland staat als zevende op de lijst. De benzine in Nederland is drie keer zo duur als in de Verenigde Staten.

Volgens onderzoekbureau AirInc komt de hoge prijs in Europese landen vooral door BTW en accijnzen, die tot 75 procent van de prijs uitmaken. De hoge klassering van Noorwegen is opvallend, want dat is één van de grootste olieproducerende landen ter wereld. Net als Venezula, maar daar is de benzine met 3 eurocent per liter het goedkoopst.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over