Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Benzineprijs schrikt automobilist niet af

Woensdag 10 mei 2006 09:00Margot Boesveld

 

Automobilisten laten zich niet meer afschrikken door de hoge benzineprijs. Dat blijkt uit een onderzoek van TNS NIPO in opdracht van RTL Nieuws. Automobilisten zijn zelfs steeds minder geneigd om hun auto te laten staan. Eén op de acht Nederlanders denkt er over in de toekomst misschien minder te gaan rijden, om zo geld te besparen. Een jaar geleden zei één op de vijf automobilisten minder te zullen gaan rijden. Vorig jaar legde de Nederlander de grens nog bij een prijsstijging van 44 cent. Nu is dat al verschoven naar 61 cent. Sinds gisteren is de adviesprijs voor een liter benzine 1,49 euro. Dat benadert de recordprijs van 1,54 euro, vorig jaar september.Mopperen doet de Nederlander nog evenveel. Bij voorkeur op de regering, want die is volgens 40% van de ondervraagden de hoofdschuldige aan de hoge benzine prijzen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Manfred

Dat word een dure zomer met astronomische benzineprijzen. Shell durft nu zelfs al de benzineprijzen zonder smoesjes te verhogen en wij domme Nederlanders trappen er weer in. Kom op boycot Shell totdat Shell Nederland in Nederland niet meer bestaat.

Vrijdag 16 maart 2007 00:45

Plaats een reactie

Lees meer over