Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Benzineprijzen weer omlaag

Woensdag 07 september 2005 15:53Margot Boesveld

 

Marktleider Shell heeft zijn adviesprijzen voor autobrandstoffen iets verlaagd. Euro ongelood en super gaan met 0,6 cent omlaag naar respectievelijk 1,529 euro en 1,583 per liter. Diesel zakt met 0,4 cent naar 1,115 euro.

Shell baseert zijn adviesprijzen op internationale productnoteringen. Die zijn de afgelopen periode sterk gestegen. Dat kwam onder meer door de schade die de orkaan Katrina heeft veroorzaakt aan olieplatforms in de Golf van Mexico en aan raffinaderijen en pijpleidingen. De verminderde raffinagecapaciteit in combinatie met hoge olieprijzen had een prijsopdrijvend effect. Zo boekte zaterdag een liter euro bij Shell een recordadviesprijs van 1,549 euro. (bron: nu.nl)

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over