Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Besparen op uw energiekosten

Woensdag 15 juni 2005 17:27Margot Boesveld

 

Op de website lage-energierekening kunt u alle mogelijkheden voor energie besparen in huis bekijken. De website geeft informatie over de volgende onderwerpen:Snel verdiend: direct toepasbare tips om in huis energie te besparen.Investeren: aanschafadvies voor bv nieuwe CV-ketel.Feiten en cijfers: informatie over o.a. gemiddelde energieprijs/verbruik, etc.Mijn advies: "EnergieOpMaat" geeft u advies dat past bij uw situatie.

Het is een zeer uitgebreide website met handige tips en adviezen. Ook handig is dat overal staat aangegeven wat de besparing is per jaar. Zo weet u direct wat er te besparen valt. De website is een initiatief van Economische zaken en Milieu Centraal. De Vastelastenbond mag deze website als partner aanbieden aan de leden, en alle andere geïnteresseerden.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over