“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Bijna 500 klachten over verkooptelefoontjes

Woensdag 10 januari 2007 16:02Margot Boesveld

 

Nederlanders hebben afgelopen jaar 474 keer geklaagd over verkooptelefoontjes. De klachten kwamen binnen bij de Consumentenlijn Telemarketing, een initiatief van bedrijven die zich bezighouden met telemarketing.De meeste klachten kwamen van mensen die niet meer gebeld wilden worden. Ook ergerden consumenten zich aan de vele telefoontjes die ze ontvingen, aldus de klachtenlijn woensdag.De consumentenlijn noemt het aantal klachten minder dan verwacht. De lijn is in het leven geroepen nadat de Consumentenbond kritiek had geleverd op de verkooptelefoontjes. Deze belangenorganisatie heeft in 2005 gedurende drie dagen een meldpunt gehad waar mensen konden klagen over ongewenste telefoontjes. Daar kwamen destijds 6700 klachten binnen.Bron: ANP

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over