Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Bijna een kwart van de Nederlanders kijkt digitale televisie

Maandag 31 juli 2006 14:26Margot Boesveld

 

Steeds meer Nederlanders kijken naar digitale tv. Het percentage huishoudens dat het televisiesignaal digitaal ontvangt, is gestegen van 17 procent in de tweede helft van 2005, naar bijna 24 procent in de eerste helft van 2006. Dat blijkt uit maandag gepubliceerd onderzoek van de Stichting KijkOnderzoek.

Ook het percentage huishoudens dat wel eens televisie kijkt via de PC is gestegen, van 8 procent in de tweede helft van vorig jaar tot 10 procent in de eerste helft van dit jaar.Uit het onderzoek blijkt verder dat breedbeeldtelevisie inmiddels behoorlijk populair is. Van de huishoudens bezit inmiddels 37 procent zo'n televisie. Ook het percentage dat een platte in plaats van een traditionele beeldbuis heeft, is licht gestegen. Circa 4 procent van de huishoudens heeft momenteel een plasmascherm en ongeveer 6 procent een LCD-scherm.De opmars van de DVD-speler zette dit jaar niet door. Het percentage huishoudens met zo'n apparaat is momenteel 67 procent, niet veel meer dan in de tweede helft van vorig jaar. Het videorecorderbezit liep wel terug, van 70 procent naar 62 procent.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over