“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Bijna twee keer zoveel aanbieders van groene stroom

Woensdag 24 mei 2017 11:04Margot Boesveld

 

Er zijn ten opzichte van 2014 bijna twee keer zoveel energie-aanbieders op de Nederlandse markt actief die louter groene stroom leveren. 
Dat zijn er nu vijfentwintig. Tegelijkertijd nam het aantal aanbieders van fossiele energie de afgelopen drie jaar af van 22 naar 13, becijferde belangenorganisatie WISE woensdag.

Alle grote energiebedrijven, die traditioneel veel uit fossiele brandstoffen opgewekte stroom leverden, hebben in 2016 hun aandeel stroom uit kolencentrales fors verminderd. Daarvoor in de plaats kwam veelal schonere stroom uit gascentrales.

De totale CO2-uitstoot in Nederland steeg in 2016 met 2,7 procent. Volgens WISE is dat te verklaren omdat de grote stroomleveranciers simpelweg meer stroom zijn gaan leveren.

Bron: ANP

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over

Consument heeft volgens ACM recht op begrijpelijke energierekening

Dinsdag 23 mei 2017 10:01

Consumenten hebben recht op een controleerbare en begrijpelijke energierekening. Dat stelt de Autoriteit Consument & Markt (ACM) dinsdag. De waakhond geeft energiebedrijven tot 1 juli om te k...

Lees meer

'Gesprekken tussen RWE en Engie over alliantie'

Vrijdag 19 mei 2017 16:22

Het Franse energieconcern Engie praat met zijn Duitse branchegenoot RWE over een strategische alliantie.   Daarbij zou het Franse bedrijf het meerderheidsbelang van RWE in de divisie voor herni...

Lees meer

Handige (bespaar) apps

Dinsdag 16 mei 2017 14:32

Het dagelijks gebruik van uw smartphone is niet meer weg te denken. Tegenwoordig kunt u van alles met uw mobiel. Een betalingsverzoekje sturen via Tikkie, parkeren via ParkMobile, een appartement boek...

Lees meer

43 procent besteedt vakantiegeld aan vakantie

Dinsdag 16 mei 2017 11:08

De meeste mensen gebruiken het vakantiegeld voor vakantie (43%). Ook wordt ermee gespaard (38%) en komt het op de grote hoop terecht (16%). De huishoudens die niet op vakantie gaan, gebruiken het vaka...

Lees meer