Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Bijsluiter' voor telefonische verkoop

Donderdag 31 mei 2007 13:23Margot Boesveld

 

Bedrijven en organisaties die via de telefoon producten aanbieden, gaan consumenten erop wijzen dat zij kunnen aangeven dat zij niet meer gebeld wensen te worden door het desbetreffende bedrijf. Het is de bedoeling dat aan het eind van ieder gesprek via een bandje een standaardtekst wordt uitgesproken.Deze 'telefonische bijsluiter' is een initiatief van de verschillende brancheorganisaties die zich bezig houden met telefonische verkoop. Zij willen irritatie bij consumenten over ongewenste telefoontjes zo veel mogelijk voorkomen.Op de website Infofilter.nl kunnen mensen aangeven dat zij helemaal geen verkooptelefoontjes wensen te ontvangen.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over