Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Bond eist optie contractbeëindiging voor Edge-klanten Telfort

Dinsdag 15 mei 2007 16:40Margot Boesveld

 

De Consumentenbond heeft een brief gestuurd naar Telfort, waarin de bond eist dat Telfort Edge-klanten de mogelijkheid biedt hun contract te beëindigen.Telfort-eigenaar KPN maakte woensdag bekend dat het op korte termijn stopt met de mobiele datadient Edge. Klanten met een Edge-abonnement krijgen als alternatief een trager gprs-abonnement aangeboden, of een duurder umts-abonnement waarvoor vaak een nieuw toestel moet worden aangeschaft.De Consumentenbond eist nu in een brief dat Telfort klanten ook de optie biedt om onder het lopende Edge-contract uit te kunnen. "Je kunt of naar het tragere gprs of je gaat naar umts, maar dan moet je tussen de 59 en 200 euro betalen voor een nieuw toestel", aldus Ewald van Kouwen van de Consumentenbond.Volgens de zegsman van de Consumentenbond handelt Telfort in strijd met de wet, omdat het klanten expliciet aan moet bieden het huidige contract te beeïndigen. "Dat weigeren ze en daarom hebben we de brief gestuurd. Als Telfort geen gehoor geeft aan de eis, dienen we een formele klacht in bij de Opta", aldus Van Kouwen tegenover Webwereld.Bron: webwereld.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over