Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Bos: no-claim nu terugdraaien

Maandag 18 december 2006 12:06Margot Boesveld

 

Wouter Bos wil na het terugkeerbeleid van asielzoekers nu de no-claimregeling aan de orde stellen. Volgens de PvdA-leider wil het CDA ook van de no-claim af. Hierdoor zou afschaffing geen probleem moeten zijn.Bij de no-claimregeling krijgt iedereen die weinig zorg gebruikt, een bedrag van maximaal 255 euro per jaar terug van de zorgverzekeraar. Volgens de PvdA is de no-claimregeling niet eerlijk en solidair. Wie ziek is betaalt meer voor zorg, vindt Bos.De hypotheekrenteaftrek wil de PvdA nog niet aan de orde stellen. Deze kwestie wil Bos pas tijdens de onderhandelingen voor een nieuw kabinet aan de orde stellen.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over