Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Bos: zorgpremies liever niet omhoog

Vrijdag 13 april 2007 16:50Margot Boesveld

 

Bij het wegwerken van de tegenvaller van een miljard in de zorg denkt het kabinet niet in de eerste plaats aan hogere zorgpremies. ,,Zover laten we het liever niet komen'', zei minister van Financiën Wouter Bos vrijdag na afloop van de ministerraad. ,,Mensen zitten niet te wachten op hogere premies.''Bos bevestigde dat zijn collega Ab Klink van Volksgezondheid dit jaar kampt met een gat van een miljard. Dit komt omdat er over de hele linie een groter beroep op de zorg is gedaan.Bos wilde overigens geen enkele oplossing voor het dichten van het gat uitsluiten voordat de problemen precies in kaart zijn gebracht. Wel wil hij ook kijken naar grotere doelmatigheid in de zorg en het verder afromen van de hoge inkoopbonussen die apothekers krijgen van de farmaceutische industrie. Hier gaat het om honderden miljoenen.Premier Jan Peter Balkenende wilde vrijdag geen enkele uitspraak doen over maatregelen om een miljard te vinden voor de begroting van Volksgezondheid, ook niet over eventueel hogere premies. ,,Tegenvallers kunnen gebeuren, die moeten we onder ogen zien.'' Wel stelde hij dat de kosten van de zorg in de hand gehouden moeten worden.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over