Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

BPM en wegenbelasting moet verlaagd worden

Woensdag 27 juli 2005 13:46Margot Boesveld

 

De registratiebelasting (BPM) en wegenbelasting moet verlaagd worden. Dat stelt de ANWB in een verzoek aan de minister van Financiën Gerrit Zalm (VVD). BPM en wegenbelasting verlagen compenseert de alsmaar stijgende brandstofprijs. Lees artikel.

Een goed initiatief van de ANWB. Ik vraag me alleen af of het effect heeft. De ANWB heeft 3,5 miljoen leden. Het zou waarschijnlijk meer effect hebben om de leden op toe roepen tot actie. Door bijvoorbeeld zo veel mogelijk steunbetuigingen te verwerven net als United Consumers afgelopen week deed. Ik ben in ieder geval benieuwd naar de reactie van minister Zalm.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over