Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Brinkhorst: regels voor afsluiten gas en licht

Donderdag 16 maart 2006 09:00Margot Boesveld

 

Minister Brinkhorst van Economische Zaken komt zelf met een regeling, die moet voorkomen dat energiebedrijven in de winter mensen afsluiten die schulden hebben.

De D66-bewindsman schrijft in antwoord op Kamervragen van Crone (PvdA), dat hierover ,,verwarring'' is ontstaan. Brinkhorst zei onlangs in de Tweede Kamer, dat hij van de energiebedrijven de verzekering had gekregen dat er ,,in de winterse periode'' niet wordt afgesloten.Bij navraag is hem gebleken dat de energiebedrijven een gedragscode, waarmee toezichthouder DTe heeft ingestemd, zo uitleggen, dat de kleinverbruiker niet wordt afgeloten bij strenge vorst. Crone stelde zijn vragen, nadat hem was gebleken dat ondanks de uitlatingen van Brinkhorst het energiebedrijf Eneco toch kleinverbruikers had afgesloten. Brinkhorst kondigt nu een ,,ministeriële regeling'' aan.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

M.H. Monnee

Meer een vraag dan een reactie: Is deze nieuwe regeling al (wettelijk) van kracht en zo ja - Sinds wanneer? Indien nee - wanneer gebeurt dit dan wel?

Dinsdag 07 november 2006 13:06

Plaats een reactie

Lees meer over