“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Brinkhorst wil verplicht één energierekening

Dinsdag 20 september 2005 14:08Margot Boesveld

 

Minister Brinkhorst wil één energierekening. Bij het merendeel van de energieleveranciers ontvang je twee rekeningen. Één voor de kosten van de levering en één voor de kosten van het netbeheer. Brinkhorst stelt dat bedrijven verplicht moeten samenwerken om de nieuwe rekening in te voeren.

De leden van de Vastelastenbond krijgen al een rekening met daarop alle kosten. Op de rekening staan de kosten voor gas en elektriciteit voor zowel de levering als het netwerk. Goed dat er op aangedrongen wordt dit verplicht te stellen. Één van de punten voor liberalisering was dat de service zou verbeteren. Door van één naar twee of zelfs drie rekeningen te gaan noem ik geen verbetering van de service.

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over