Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Britse koningin dwaalt door paleisgangen om overbodige verlichting uit te doen'

Woensdag 04 april 2007 11:50Margot Boesveld

 

De Britse koningin Elizabeth wil haar huishouden milieubewuster maken. Volgens een woordvoerder maakt Buckingham Palace een inventarisatie van de uitstoot van broeikasgassen waarvoor Elizabeth, haar familie en personeel verantwoordelijk zijn. "Het gaat over alles tussen het verwisselen van lampen en de reizen."Elizabeth's woordvoerder benadrukte dat de vorstin al jaren kritisch is op het energiegebruik van het Britse hof. Het staatshoofd staat erom bekend dat ze 's avonds door de gangen van haar paleizen dwaalt om onnodig licht te dimmen.De koninklijke wijnvoorraad zal dit jaar in putten koel worden gehouden. Er worden plannen ontwikkeld voor een turbine in de rivier de Theems, die het woonkasteel Windsor van energie moet voorzien. De koninklijke Bentleys en Rolls-Royces zijn omgebouwd, zodat ze minder benzine slurpen.Copyright©, ANP, 2007

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over