Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Britse koningin gaat over op groene stroom

Donderdag 28 juli 2005 09:00Margot Boesveld

 

De Britse koningin, Koningin Elizabeth II gaat in haar woonpaleis voor een deel over op groene stroom. Voor de opwekking van de stroom worden een aantal turbines geplaatst in de nabijgelegen rivier de Theems. De turbines moeten ten minste voor een derde gaan voorzien in de benodigde stroom voor Windsor Castle. Lees artikel.

Goed initiatief van het Britse koningshuis. Ze hebben een voorbeeldfunctie dus laten we hopen dat meer Britten dit voorbeeld volgen. Slechts enkele procenten van de Britten gebruikt groene stroom. Het is in Engeland niet zo zwaar gesubsidieerd als in Nederland en daarom nooit echt een succes geworden maar meer een modieus product.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over