Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Brussel eist lager sms-tarief per 1 juli

Dinsdag 11 maart 2008 13:03Margot Boesveld

 

De Europese Commissie eist dat telecombedrijven uiterlijk 1 juli hun tarieven fors verlagen voor sms'en en mobiel internetten vanuit een ander EU-land. Anders legt Brussel zelf lage tarieven op. Europees Commissaris Viviane Reding (Informatietechniek) heeft dat maandag in Barcelona gezegd bij een ontmoeting met topmensen van de gsm-sector. Reding noemde de huidige prijzen onaanvaardbaar. Een sms-je versturen vanuit een ander EU-land is 3 tot 25 keer duurder dan vanuit het eigen land. Voor downloaden per gsm is dat vier à zes keer duurder. De EU stelde vorig jaar al een tarieflimiet aan gsm-gesprekken vanuit andere EU-landen. Die limiet leidde al tot forse prijsverlagingen. Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over