Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Brussel start campagne voor energiebesparing

Woensdag 20 juli 2005 09:00Margot Boesveld

 

Europees Commissaris Piebalgs (Energie) zei dit maandag bij de start van een langdurige campagne voor energiebesparing. Hij steldt dat in elk Europees huis zou minstens een spaarlamp en een energie-zuinig apparaat moeten staan. ,,Als mensen overstappen op zuinige apparaten, is dat voor henzelf goedkoper en helpen ze ook het milieu'', zei Piebalgs. Voor de campagne heeft de Europese Commissie 3,7 miljoen euro vrijgemaakt. ,,We willen mensen vooral bewust maken door het goede voorbeeld te geven'', zei Piebalgs. ,,We gaan niet dreigen: als u de airco nu niet uitdoet, komt er een enorme stroomuitval, bijvoorbeeld.''

Naast energie besparen wil Brussel ook in de de campagne het gebruik van andere energiebronnen dan olie bevorderen. Zo wil Piebalgs dat er binnen drie jaar flink meer installaties voor biomassa en windmolens komen. Het gebruik van biodiesel moet verdrievoudigen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over