Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Brussel: veel gsm-bedrijven op tijd met tariefaanbod

Maandag 30 juli 2007 16:51Margot Boesveld

 

Veel gsm-aanbieders in de EU hebben hun klanten tijdig de goedkopere lagere internationale tarieven aangeboden, zo is de eerste indruk van de Europese Commissie.,,Het aantal zwarte schapen in de sector is vermoedelijk vrij beperkt'', aldus een woordvoerder maandag. Die verwacht eind deze week een preciezer overzicht te presenteren.De gsm-bedrijven in de EU zijn verplicht om uiterlijk maandag 30 juli hun klanten een aanbod doen met lagere tarieven voor grensoverschrijdende gsm-gesprekken. De bedrijven die te laat zijn met het aanbod riskeren boetes.De EU-landen en het Europees Parlement besloten hiertoe omdat de gesprekskosten de pan uitrezen. Mobiel bellen vanuit of naar een ander EU-land mag straks hooguit 60 cent per minuut inclusief btw kosten. Gebeld worden mag hooguit de helft kosten. Nu is dat veelal het dubbele. De prijzen gaan in 2008 en 2009 iets verder naar beneden.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over