Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Brussel wil gsm-diensten goedkoper maken

Woensdag 25 juli 2007 16:50Margot Boesveld

 

Internetten en videokijken op een gsm kan over enkele jaren bijna de helft goedkoper. Telefoonbedrijven mogen voor deze zogeheten 3G-diensten de goedkopere frequentie van gsm's gebruiken, zo heeft de Europese Commissie woensdag voorgesteld aan het Europees Parlement en de EU-landen.De zogeheten 3G-techniek voor de allernieuwste mobiele snufjes gaat nu nog via een frequentie boven de 2000 MHz, wat zeer duur is. Brussel wil toestaan dat de bedrijven hiervoor ook de lagere 900 meter-band mogen gebruiken, die nu alleen voor gsm's is. Dat bespaart de bedrijven naar eigen zeggen 40 procent op netwerkkosten. "Een concrete stap naar een flexibeler aanpak van het frequentiemanagement. Het vergroot de concurrentie en de toegang van burgers tot multimedia-diensten'', zei EU-commissaris Viviane Reding (Informatietechniek). Ze verwacht eind dit jaar goedkeuring van parlement en de EU-landen.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over