Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Budgetpolis verliest terrein

Maandag 21 september 2015 16:56Margot Boesveld

 

De meeste Nederlanders durven ondanks de oplopende verzekeringskosten nog niet te kiezen voor een budgetzorgpolis. Dat schrijft De Telegraaf, dat onderzoek heeft laten doen door Bureau Consumenten Onderzoek naar zorgverzekeringen.

Slechts een op de acht Nederlanders kiest voor de budgetpolis, waarbij niet meer zelf voor de arts kan worden gekozen. Mensen die kiezen voor een zorgverzekering met een lage premie (budgetpolis) moeten zich goed bedenken dat ze soms verder moeten reizen om zorg te krijgen, of hun medicijnen alleen via internet kunnen bestellen.

Alle zorg die onder de basisverzekering valt, wordt geleverd, maar verzekeraars hebben voor de goedkope polissen zorg ingekocht bij een beperkt aantal aanbieders.

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over