Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Burgers gek op gratis energieproducten

Maandag 08 januari 2007 20:42Margot Boesveld

 

Als het niets kost, willen Nederlanders best overstappen op energiezuinige producten. Dat blijkt uit experimenten die het ministerie van VROM heeft gedaan in Woerden en op Texel.Voor de inwoners van Woerden waren 10.000 gratis energieboxen met energiebesparende producten beschikbaar gesteld. Zij konden voor een maximumbedrag van 100 euro een keuze maken uit 26 spullen, zoals spaarlampen en 'standby-killers'. De boodschappen werden in een zogenoemde energiebox aan huis bezorgd. De belangstelling was overweldigend, met 15.000 aanvragers.De bewoners van het eiland Texel kregen een gratis energiebon ter waarde van 35 euro, waarmee ze zuinige apparaten en energiebesparende producten konden aanschaffen. De belangstelling overtrof ook hier de verwachtingen. Van de Texelaars maakte 85 procent gebruik van de bon.Het nieuwe kabinet neemt volgend jaar een beslissing over een landelijk vervolg van de proeven. Onderzoek moet wel uitwijzen of de energiebon en de energiebox hebben bijgedragen aan een milieubewuster gedrag. Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over