Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Californië wil gloeilamp bij wet verbieden

Woensdag 31 januari 2007 15:05Margot Boesveld

 

Californische parlementariërs willen de gloeilamp verbieden omdat die te veel energie opslurpt. Een afgevaardigde komt naar verwachting deze week met een wetsvoorstel ten gunste van de veel zuinigere spaarlamp.De Amerikaanse staat zou met een ban van de gloeilamp een wereldprimeur hebben. Parlementariër Lloyd Levine wijst op het lage rendement van de lamp, die slechts 5% van de ontvangen energie omzet in licht. Hij hoopt dat de gloeilamp uiterlijk 2012 is verdwenen.Het voorstel maakt deel uit van een reeks baanbrekende Californische initiatieven om het energiegebruik en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Vorig jaar sloeg gouverneur Arnold Schwarzenegger de handen ineen met de Britse premier Tony Blair om een gezamenlijk systeem van handel in emissierechten op te zetten.Copyright©, ANP, 2007

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over