Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

CDA: 10 dagentermijn handhaven

Vrijdag 13 januari 2006 09:00Margot Boesveld

 

Het CDA wil dat de minister de verzekeraars toch aan die tien dagen houdt. De partij vreest dat een langere termijn een belemmering vormt voor mensen die nog naar een andere verzekeraar willen overstappen.Overstappen kan tot 1 maart. Wie overstapt doet dit hoe dan ook met terugwerkende kracht tot 1 januari en zal zijn nieuwe verzekeraar ook over die periode premie moeten betalen. Voor de basisverzekering hebben de verzekeraars afgesproken dat zij de gemaakte en uitgekeerde zorgkosten onderling afrekenen. Een verzekerde hoeft zich daar niet druk over te maken. Alleen de premie en de eigen risico betalingen worden met de verzekerde afgehandeld.Voor de aanvullende verzekering is dat anders. Aangezien die van elkaar verschillen, hebben de verzekeraars afgesproken dat de verrekende kosten via de verzekerde moeten worden afgehandeld. Dit betekent dat de oude verzekeraar eventueel gemaakte kosten van de terug te storten premie aftrekt. Als een uitbetaalde ziekenhuisrekening hoger is dan de terug te betalen premie, zal de verzekerde zijn oude verzekeraar het verschil moeten betalen. De verzekerde kan die kosten dan zelf bij zijn nieuwe verzekeraar declareren. Voorwaarde is wel dat die kosten door de nieuwe verzekering gedekt worden.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over