Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

CDA: no-claim in 2008 schrappen

Woensdag 20 september 2006 11:15Margot Boesveld

 

Het CDA wil in 2008 af van de no-claim in de zorg. Daarvoor in de plaats overweegt de partij een eigen risico voor alle verzekerden in te voeren. CDA-fractieleider Maxime Verhagen zei dat dinsdag. Ook de PvdA en de SP willen af van de no-claim-regeling.PvdA-voorman Wouter Bos wil dat al in 2007 laten ingaan en zal proberen volgende week tijdens een debat over de kwestie het CDA daarin mee te krijgen. Volgens Verhagen is dat te vroeg, omdat daarvoor een wetswijziging nodig is. De VVD wil de no-claim behouden.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Juan Jansen

Afschaffen is prima, echter als dit in 2008 afgeschaft wordt, krijgt men dan de betaalde noclaim (van 2007) wel in 2008 nog terug??

Dinsdag 06 februari 2007 04:38

Plaats een reactie

Lees meer over