Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Chaos in het zorgstelsel

Donderdag 22 september 2005 11:53Margot Boesveld

 

Grappig dat ik net een bericht heb gelezen en gepubliceerd waarin ´uit onderzoek´ is gebleken dat het nieuwe zorgstelsel probleemloos kan worden ingevoerd. Nu lees ik namelijk een bericht dat de Consumentenbond bang is dat verzekeringsmaatschappijen na 1 januari 2006, als het nieuwe stelsel in werking treed, hun administratie niet op orde hebben. Het kan dan gebeuren dat patiënten hun rekeningen van bijvoorbeeld de dokter niet tijdig krijgen vergoed. Volgens de consumentenorganisatie wijzen onderzoeken uit dat veel verzekeraars hun administratiesystemen nog niet afdoende hebben aangepast. Bijna 20 procent zou nog niet klaar zijn met de ombouw van computersystemen.

Tegenstrijdige berichten. Maar ik heb meer vertrouwen in consumentenorganisaties dan onderzoeken van het ministerie. Minister Hoogervorst van Volksgezondheid moet de verzekeraars hard aanpakken als ze na 1 januari nog kampen met veel problemen. Dat stimuleert verzekeraars hopelijk om alles op tijd in orde te hebben.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over