“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

College onderzoekt preventie in basispakket

Donderdag 21 juni 2007 16:37Margot Boesveld

 

Behandelingen die de kans op chronische ziektes kunnen verminderen, worden mogelijk opgenomen in de basisverzekering. Het College voor Zorgverzekeringen (CVZ) komt daarover begin juli met een advies aan minister Ab Klink (Volksgezondheid).Het college onderzoekt de mogelijkheid of preventieve behandeling in de huidige zorgverzekeringswet te vergoeden is, liet een woordvoerder dinsdag weten naar aanleiding van een bericht van het NOS Journaal. Het CVZ wil zich nog niet uitlaten over concrete vergoedingen. Maar als de bewindsman een dergelijk advies volgt, zouden bijvoorbeeld mensen die te zwaar zijn therapieën om af te slanken vergoed kunnen krijgen.Bron: ANP

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over